De ProfCast

met Dave Boomkens en Marieke Kootte

De profcast ep. 8: Georgios Andreadis

Georgios Andreadis studeerde af op de capaciteitsplanning van datacenters. Een datacenter is een beveiligde hal die gebouwd is met een duidelijk doel: ervoor zorgen dat computerservers altijd blijven draaien. Dankzij het onderzoek van Georgios zullen die datacenters in de toekomst goedkoper, efficiĆ«nter en duurzamer aan de steeds maar toenemende vraag naar rekenkracht kunnen voldoen. Niet alleen ontving Georgios een tien voor zijn afstudeeronderzoek; ook werd hij onlangs uitgeroepen tot beste afstudeerder van de TU Delft. Hoe Georgios op de TU Delft Best Graduate Award Ceremony terugkijkt, hoor je in deze aflevering.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 De ProfCast

Thema door Anders Norén